Mindenki gyrost mondott – mi inkább tésztát és levest főztünk
Amikor 2019-ben úgy döntöttünk, belevágunk, szinte mindenki próbált lebeszélni minket. Barátok, rokonok, sőt még a családunk nagy része is azt mondta: „Csináljatok inkább gyrost vagy hamburgert – az megy.” De mi nem sablonban gondolkodtunk.
Balázs profi szakács, akinek szenvedélye az ízek világa. Nemcsak főz, hanem kísérletezik, fejleszt, ízeket álmodik meg. Zsombor pedig mindig is vendéglátásban dolgozott, emberközpontúan, figyelemmel. Együtt találtuk ki a Souper Pastát – egy helyet, ahol a forró levesek és a házi recept alapján készült tészták adják a főszerepet.
Egy győri séta közben találtuk meg az első kis üzlethelyiséget. Néhány hónap múlva ketten álltunk a konyhában, napi szinten főztünk, kiszolgáltunk, takarítottunk – de minden perc megérte. Azóta sok minden változott, de az a szenvedély, amiből elindultunk, ma is ott van minden tálban.

Prémium alapanyagok, saját receptek, naponta frissen, pár perc alatt!
Kezdetektől olyan konyhai folyamatot alakítottunk ki, hogy ne kelljen sokat várnod egy valódi, házias ételre. Minden reggel frissen és körültekintően előkészítjük az alapokat, hogy amikor rendelsz, gyorsabban elkészüljön neked a friss fogás – kompromisszum nélkül.
🍝 Prémium olasz tészta – gondosan válogatott, minőségi alap
🥦 Naponta friss zöldségek, helyben előkészítve
🥣 Saját szószok, amit máshol biztosan nem kapsz
👩🍳 Okos előkészítés, friss tálalás – hogy 10 percen belül az asztalodon legyen
Nálunk nem gyorskaját kapsz – hanem gyorsan elkészülő, igazi, tápláló ételt.

Nálunk nem a konyhák számítanak, hanem az ízélmény
A SOUPER Pastánál nem az a kérdés, melyik konyhából jön egy ötlet, legyen az olasz, magyar, ázsiai, indiai – hanem, hogy ad-e valami izgalmasat az ízélményhez. Nem követünk vonalakat, inkább keresünk: fűszereket, állagokat, párosításokat, amik működnek. Ez a fúziós szemlélet nálunk nem stílus, hanem gondolkodásmód.
Balázs, a főszakácsunk, szó szerint éjjel-nappal az ízeken dolgozik. Zsombor szokta mesélni, hogy este, amikor más már letenné a napot, ő még otthon is főz, tesztel, kísérletezik. Főz a családnak, jegyzetel, csiszol – mert számára minden új fogás egy kreatív kihívás.
Ez a hozzáállás az, ami miatt a Souper Pastánál egy "egyszerű" tészta vagy leves is meg tud lepni. Mi nem rutinból főzünk – hanem szenvedéllyel, kíváncsiságból, és mindig egy kicsit magunknak is.

Köszönjük, hogy itt vagytok - nélkületek nem lenne SOUPER!
A Souper Pasta számunkra sosem csak egy tésztabár volt – hanem egy közös, családi történet, ami veletek lett teljes. Ketten indultunk egy pici győri konyhából, rengeteg munkával, mára pedig egy lelkes SOUPER csapat dolgozik azon, hogy minden tálban ott legyen az az ízélmény, amit megálmodtunk nektek.
Hálásak vagyunk, hogy ilyen sokan választotok minket – akár helyben esztek, online rendeltek!
Minden rendelés, minden visszajelzés és mosoly megerősít minket abban, hogy érdemes volt belevágni. Mi pedig minden nap azon vagyunk, hogy tőlünk a legjobbat kapjátok - frissen, őszintén, mennyei ízekkel.
